Ci Którym zależy tak na tym słownictwie a między innymi Szolgin-Wielgus odwiozła pieski pod bramę schroniska i uznała że już ich nie kocha niechce i są jej niepotrzebne
Co za porównania zwierząt do ludzi ?. Jem mięso zwierząt ale nie znaczy że jestem kanibalem.
Są ważniejsze sprawy.Dzis tak się tym artykułem zaczytałam ze spoznilam się na rozmowę o prace.Sic!!
Większych problemów Pani Pingot i inni nie mają w tym mieście może zająć się tym bublem na żwirki co ma niby nosić nazwę Basen.
Jeśli powiemy że człowiek zdechł to jest to nacechowane negatywnie, natomiast użycie słowa zdechł w stosunku do zwierzęcia nie jest. Jest to po prostu stwierdzenie śmierci zwierzęcia, tak jak umarcie jest śmiercią człowieka ni mniej ni więcej. Robienie z tego wiadomo jakiej burzy jest po prostu głupie
Lewactwo barany, zboki, oszolomy powiedza, ze umarlo a nie zdechlo. Czlowiek ktory mowi o kaczynskim, ze jest kolega putina i mowil nawet pisal ze polska to nienormalnosc, dla przyglupow bedzie normalny nawet sciskajac sie z putinem itd.
Umierają tylko ludzie a zwierzęta zdychają lub padają tak jak zabijanie chorych zwierząt też nie można nazwać eutanazji a topienie czy zabijanie nowonarodzonych kociąt lub szczeniaków to nie aborcja.
Niech sobie każdy mówi jak chce. A ludzie o ludziach, których nienawidzili to nie mówią, że dobrze, że ta ... wreszczie zdechła? Z drugiej strony dobrze jest znać etymologie tych synonimów :) Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!