Bez przesady.Przeciez nic sie takiego nie stało.Ciekaw jestem co za konfident podkablował.?
Mamy tu piękny profil osoby wyrzucającej śmieci do "lasu". Wyrzuciła też namiary na siebie. O czym to świadczy? :) A śmieci jest niewiele.
I to jest prawdziwie obywatelska postawa, która może być przykładem dla wielu. Nie wiem, kto by miał tyle cywilnej odwagi aby zostawić namiary do siebie, gdyby się okazało, że te śmieci jednak komuś przeszkadzają.
Bez sensu.Ktos wyrzucil smieci,gosciu przechodził koło nich wyrzucił fakturę a że tez robił remont to poszlo na jego konto.
Jeżeli już mamy Straż Miejską i płacimy za nią w podatkach, to niech chociaż pilnują takich brudasów.
Moim skromnym zdaniem zdecydowanie bardziej rażące są śmieci na terenach zielonych i w lasach, czy nieposprzątane odchody psów na trawnikach osiedlowych, a niżeli popijający kulturalnie piwko na ławce :D
Nigdy nie sądziłem, że to napiszę, ale BRAWO dla Strażników.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!