Ten radiowóz jeździł z taką prędkością, że ciężko było usłyszeć co mają policjanci do przekazania. Zalecam prędkość patrolową a nie max dopuszczalną w zabudowanym...
Ludzie kochani kilka lat temu zainteresował mnie temat nowego porządku świata (nwo)znajomi się śmiali, rodzina że głupoty na internecie szukam a ja nadal się tym interesowałem i przyszedł mi z pomocą niejaki Władimir Putin który powiedział na konferencji prasowej że"bitwa o nowy porządek świata się skończyła,a zaczęła się wojna"także widzicie do czego narzędziem jest ten wirus
a ja juz mam dość siedzenia na L4, poszedłem dosłownie zanim się to wszystko zaczeło a teraz musze siedziec do konca miesiaca bo moj zaklad staje i niewiadomo do kiedy moze i nawet do swiat, mam dosc siedzenia, na miasto nie wolno, do lasów nie wolno, to co wolno jak nic nie wolno, na wybory bedzie wolno!
A 10 mają każą wychodzić na wybory bo prezes kazał. Paranoja jakaś.
A w zakładach pracy, magazynach jakoś nie mówią żeby się nie grupować. Braz środków do odkażania rąk,wypłata mniejsza a pracy więcej. O tym się nie mówi
Przepraszam, że zabieram głos. Ale gdzie ten radiowóz jeździł. Na Mickiewicza nie słyszałem a to raczej osiedle starszych. Myślę że wyzwolenia i uliczki w bok od sulejowskiej tam mieszka dużo starszych ludzi i wydaje mi się że taki przekaz by do nich trafił. Zostańcie w domu.
Czy tylko ja słyszałam, głos Leppera z policyjnego radiowozu ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!