Oj zniszczyła chłopa ta władza. Już twarz ma szersza niż dłuższą. Taki wygląd nomenklaturowy.
Mam nadzieje że zostanie ktoś z Niechcic,jest tutaj dużo do zrobienia.A może taki konkurs aby zostać sołtysem Niechcic na jeden dzień,ta wieś nie ma Sołtysa....
Dziś oglądałem sesje rady gminy w Rozprzy i wstyd mi za radnego z Niechcic i jego tłumaczenie jacy to nie są biedni i niezaradni ludzie tam i trzeba im pomóc.
A drugą osobą co moim zdaniem nie powinna reprezentować mieszkańców to pani radna Teresa czy Terenia (różnie była przedstawiana) Ta pani nie zna się na owawianych tematach ale widać ma parcie na szkło i próbuje o wszystkim mówić a tak jak zobaczyłem jakoś jej to nie idzie. Wstyd że takie osoby są radnymi.
Mieszkańcy zastanówcie się na kogo głosujecie.
Brawo Panie Wójcie! To bardzo dobry pomysł,a może wreszcie ktoś kto wylicytuje w szczytnym celu tą jednodniową posadę będzie miał okazję zmierzyć się z trudem tej roli, odebrać kilka telefonów czy wysłuchać trudnych spraw petentów. Oczywiście żartuję,bo to ma być przyjemny dzień w UG. Ale czasem przydałoby się,aby zrozumieć,a nie tylko krytykować ????
lepiej jakby kto inny został wojtem na stałe a nie na jeden dzień moze cos by sie zmieniło w tej gminie .zajął by sie w koncu drogami zapomnianymi a nie koło siebie tylko robi remonty i modernizacje !!!
Owsiak niech sam wyjdzie na mróz i zarobi a nie dzieci wysyła !!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!