Zazdrość jest złym doradca i biedny ten chłopak i dziewczyna która z nim będzie. Miałem okazje przed laty byc na prywatce na imieninach i było tam młodziutkie małżeństwo a nikt nie wiedział ,że ten chłopak jest chorobliwie zazdrosny o zone .Gdy goscie wspólne zdjęcia chcieli zrobic boczył sie na każdego .sam z jego żoną fotke zrobiłem obejmując ją za szyje .Ona jakby wystraszona i dopiero po czasie sie dowiedziałem dlaczego .Gospodarz zapowiedział mu jesli podskoczy do którego z gości to pierwszy od niego dostanie omłot więc siedział grzecznie .To nie zycie z takim zazdrośnikiem i szkoda tej laski bo zmarnowała sobie zycie bo nigdzie nie pójda z innym nie zatańczy bo mąż nie pozwoli
Dziewczyna była, zjawił się gang... A potem była bójka, a nie gang-bang... Życie to nie film... ;)
Ja jak zobaczyłem swoją ex z nowym nabytkiem to ze śmiechu puściły mi zwieracze
Powiedzą do sprawy. Ps cienki Bolek przychodzi z funflami. Wieś tanczy i śpiewa. 😃
Czysto - bohaterowie! Trzech na jednego - taka dzisiejsza młodzież - zero honoru.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!