już były projekty i po kilku kilkunastu latach dalej nic natomiast na Wierzejach RADNI sobie załatwają wszystko, gdzie na innych osidlach nie robi się nic
"Pływające wyspy" - jakoś kojarzą mi się z unoszącymi się górami Alleluja z filmu Avatar ;).
pewnie beda to odkladać jak powrót człowieka na ksieżyć, haha przekaz na żywo nietestowanymi lądownikami, granie w golfa i jeżdzenie łazikiem masakra że ludzie jeszcze w to wierzą
Do mnie najbardziej przemawiają dwie propozycje. Jedna, to strefa hamaków i w związku z tym pytanie? Czy w strefie hamaków będą już zawieszone hamaki, czy trzeba przynosić własne, razem z palikami do rozwieszenia tychże, a druga kwestia, czy poza tą strefą można zawieszać hamaki i czy będzie to nielegalne. Druga propozycja, która mnie interesuje, to leszcz z butelek. I pytanie, czy to będą butelki szklane, czy tzw. pety? I co na to inne gatunki ryb? Może jakieś referendum należałoby w jeziorze przeprowadzić.
Jak zobaczę to uwierzę A jak Narzie jak nic nie ma tak nie ma . Wile pomysłów i na tym się kończy.
Pierwsza rzecz oczyścić akwen ,a dopiero później marzyć w obłokach jak dobrze odpoczywać w hamaku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!