metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MISIA ~MISIA (Gość)15.09.2015 14:12

Rozprza górą :) GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Dzikidzik ~Dzikidzik (Gość)15.09.2015 15:56

Na miły bóg dlaczego nie startował Dzik ? Miejsce na pudle w kiesżeni

30

osp ~osp (Gość)15.09.2015 13:22

Po pierwsze,bieżnia była źle wymierzona bo krótsza o jakieś ok 40 m.i dla tego takie czasy w seniorach.Co do sędziowania to porażka zero pojęcia a sędzia główny to .....szkoda gadać jednym słowem,przyjechal na impreze a nie zawody.W cwiczeniu bojowym szkoda mi drużyny z osp rozprza ,chodź nie jestem z tamtej gminy ale gdyby nie wypadla im sawna to kto wie czy by nie bylo pierwszego ,no ewentualnie drugiego.Kibicuje tej jednostce bo podglądam ich od dawna ,myślę że ostatnio brakuje im tylko szczęścia,ale wierze że nie długo pokażą na co ich stać.Jest to jedna jednostka w powiecie a może i dalej którą posiada cztery drużyny,wielki szacun dla opiekunów,szczególnie w tych ciężkich czasach jeśli chodzi o działalność społeczną młodzieży.pozdrawiam i trzymam kciuki 😊

20

-ochotnik ~-ochotnik (Gość)15.09.2015 17:16

A my w Mierzynie mamy starą motopompę po remoncie i na ostatnich zawodach gminnych mieliśmy czas 36 sekund, ale wspaniali sędziowie z Rozprzy załatwili nas punktami karnymi za ssawnego. Tyle że sami w niedzielę już robili takim samym sposobem, oszuści!!! Wreszcie pokazali gdzie jest ich miejsce. Gratulacje dla OSP Bęczkowice!

10

... ~... (Gość)15.09.2015 19:42

Ktoś tu z mierzyna zaczyna płakać ?

01

fff ~fff (Gość)15.09.2015 19:57

Odnośnie bieżni.Kolego zobacz sobie sztafetę mdp powinna miec 400 metrow ,a seniorzy 350 metrow.a po mojemu różnica była większa niż 50 .gołym okiem bylo widać wiec spoko.organizacja na 1.

10

mis ~mis (Gość)15.09.2015 12:43

http://www.zosprp.pl/?q=content/krajowe-zawody-sportowopozarnicze-osp-polanica-zdroj-0 wyniki z mistrzostwo Polski.
Po zdjęciach z zawodów strażackich w Recznie stwierdzam, ze startowały drużyny na różnych motopompach. Dlaczego jest podział na bogatsze i biedniejsze drużyny? To tylko sport.

60

,druh ~,druh (Gość)15.09.2015 20:33

Widok płaczącego Rudego z Rozprzy bezcenny!!!

20

jak to ~jak to (Gość)15.09.2015 19:51

Mierzyn na gminnych 36 dobre.A wy z kluczami cos żeście wiedzieli tylko nie do końca,ale tą zagadkę musicie sami rozwiązać.Wiem że wam troche to zajmie ale flacha na łeb i kombinować.A odnośnie sędziowania to na gminie nie sędziowała rozprza tylko z wszystkich jednostek sędziowie byli,a sędzia główny też nie od nas,wiec jesli piszecie cos to piszcie prawdę,to trudne dla was ale spróbujcie.I nie tylko rozprza was nie lubi jest nas juz dużo wiecej i będziemy za Rozprza.pozdrawiam

10

steward ~steward (Gość)15.09.2015 10:20

Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum

23

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat