A hali sportowej jak nie było tak nie ma i nie będzie. Słupy w obecnej hali zawalaja z nóg
Do "znafcóf"
Jeśli przez 53 lata nie korzystałam z usług szpitala to znaczy że szpital jest niepotrzebny??? Idąc takim tokiem rozumowania to można zlikwidować policję, sądy, wojsko itp itd. A ja wolę żeby coś fajnego zostało w Piotrkowie niż np. poszło przelewem do Torunia. Ale widzę że tu sami "fizyczni" się wypowiadają. Tzn jak nie wykopiesz dołu i nie zobaczysz "efektów" swojej pracy to pracy nie ma. Tylko żeby wykopać ten dól w dobrym miejscu to ktoś musi ruszyć głową i pomyśleć. Np inżynier lub geodeta.
Bardzo mi się podoba ten przedstawiony projekt. Obecna siedziba archiwum jest bardzo mała, pracownia naukowa maleńka, ciasno. Oby ten projekt wypalił!!!!!
Z ciekawości spytam przy okazji prezentowania tego pięknego projektu, co dalej z budynkiem z czerwonej cegły, który stoi obok Mediateki i od lat straszy powybijanymi szybami i zamurowanymi siporeksem oknami.
Przeczytajcie patrioci prawdziwej nieskalanej inteligencji Waszego Przywódcy i Mentora https://wiadomosci.wp.pl/antoni-macierewicz-ministrem-nie-jestem-gotow-6443452983064705a
Piotrków biedne miasto biedni ludzie mieszkają tylko w jednym domu po pięć aut mają taką bida jest same parkingi i samochody nic więcej nie ma normalnie już przejść nie można.
Ludzie! archiwum NIE będzie wybudowane z pieniędzy pochodzących z budżetu miasta Piotrkowa! Coś pozytywnego w końcu A tu znowu "znafcy" się uaktywnili.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!