Tak jak inni trafnie zauważyli film to raczej pokaz działania dronów aż do przesady .Zachwiano tu równowagę kompozycji ujęć ,reżyser oddał się upojeniu dronami. Mam wrażenie że głównie promocja kandydatów na kandydatów typu rodzina i przyjaciele. A Piotrków ...,cóż jest rzeczywiście i piękny i paskudny zarazem ...
Film promujący starostę? Kto za tę produkcję płacił? Miasto czy powiat?
Uważam że należy docenić wysiłek całej ekipy bo włożyli w ten projekt masę pracy i zaangażowania. Czytam komentarze i drażni mnie dyskusja na tym poziomie. Wolałbym czytać konstruktywne rzeczy, co się podoba a co nie co lepiej można było zrobić. Myślę że to dobry wstęp do dyskusji o tym jak nasze miasto chcemy promować i co pokazywać. Na plus na pewno dobre ujęcia z fajnym klimatem, pomysł na pokazanie miasta jest ok. Brakuje mi mocniejszego zaakcentowania nowoczesnej strony miasta, brakuje edukacji, pełniejszej informacji o kulturze i nowoczesnych inwestycjach. Zmniejszył bym dynamikę przeplatając ujęcia szybkie z wolniejszymi. Co by nie powiedzieć na pewno na plus jest to że realizacja powstała i oceniam ją pozytywnie.
Piękny film o Naszym Mieście, świetnie pokazane miejsca, lecz tylko te ładniejsze.
Jest kilka błędów językowych wg mnie - laika, i za szybko latał ten co "kręcił". W kolejnej części można by resztę pokazać. Ogólne wrażenie na PLUS.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!