Do Panda. Właśnie wróciłem z Piotrkowa i mam do Ciebie pytanie, czemu wszyscy na EP w mieście jeździcie na światłach przeciwmgielnych?
Panowie, Panie z EP. Ja również mieszkam w Piotrkowie! Nie wyobrażam sobie jednak by EPI zniknęło z naszych ulic. Tak jak to napisał EP - piotrkowianie jeżdżą tragicznie. Mieszkam tu od roku, a wcześniejsze 7 lat spędziłem w Warszawie. Niestety - bardziej zamulonego społeczeństwa jak EP ciężko gdziekolwiek szukać:( Poza tym gdyby nie ludzi z EPI to nie mielibyście Obi, Galerii Focus Mall i innych podobnych. Piotrkowianie są biedni i takie miejsca nie miały by racji bytu..
Ludzie piszą i będą pisać głupoty chociaż nie wiem po co skoro nikt nie wie co tak naprawdę się stało i kto jest winien. Akurat to że ebe o niczym nie świadczy. W tym wypadku winny jest kierowca corsy a honda jechała prawidłowo w stronę Bełchatowa al. Sikorskiego miała pierwszeństwo tylko przy kolizji samochód obróciło
A jak ma nie być wypadku skoro od poprzedniego jeszcze nie naprawili sygnalizacji i w dalszym ciągu nie działa....
Co wy macie do kierowców typu epi ebe itp ja jestem z ep i wielu kierowców jeździ na pamięć patrzcie na znakiiiìiiii pionowe i poziome a nie pierd. ....bez sensu
Dlaczego ekspert od ruchu drogowego i numerów rej. jeszcze nie zabrał głosu? Czyżby w kolejce do specjalisty?
To była kwestia czasu. Światła nie działają, a policja oczywiście ruchem nie kieruje. Przy zabezpieczeniu tego wypadku był tylko jeden radiowóz i oczywiście nikt nie kierował ruchem. Takie rzeczy tylko w Piotrkowie.
Sygnalizacja uszkodzona po czwartkowym zdarzeniu. Priorytetem powinna byc niezwloczna naprawa instalacji, bo tu chodzi o bezpieczenstwo. Nie jest chyba tajemnica, ze placimy podatki m. in. na szybkosc i sprawnosc sluzb publicznych oraz instytucji odpowiadajacych za infrastrukture drogowa. Czyzby weekend zwalnial z obowiazkow?
A teraz czyja wima?? To wina corsy trzy godzine wzesniej jechala szybk po miescieo ha ha :D
Czekam na więcej wypadków, przynajmniej jest co w komentarzach czytać, wypowiedzi "specjalistów".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!