Jak kiedyś jechali na akcję ulicą Kopernika i ich przepuscilem mimo że miałem pierwszeństwo to nawet nie podziękowali światłami awaryjnymi. Więcej nie przepuszczę
Praca jak każda inna. Ja np jeżdżę śmieciarką po mieście i mnie jeszcze nigdy nikt nie pochwalił. Czy jestem gorszym człowiekiem (pracownikiem) niż pan strażak?
od tego sa jednostka ratowniczo gasnicza czyc nie....to tak samo jakby napisali ze pszczoła znowu zebrała pyłek z kwiatka....
Po przeczytaniu komentarzy nie mogę uwierzyć, że są one prawdziwe. Nie ma znaczenia jaki zawód wykonujesz. Jeśli uratowałeś ludzkie życie to jest to godne pochwały. Generalnie rzecz ujmując jestem budowlańcem. Czasami zdarza się że montuję na przykład toalety i wolałbym abym nigdy nie został pochwalony za prawidłowy montaż kibla...
Tak właśnie nikt nie dziękuję pani na kasie że sprzedaje jedzenie, nauczycielowi że uczy, mechanikowi że naprawia samochody. Nie pompujemy sztucznego balonika każdy zawód jest ważny.
Przecież wykonują pracę za którą otrzymują niemałe wynagrodzenie. Lepiej napisalibyście o pracownikach, którzy za minimalną muszą sie utrzymać cały miesiąc. To są Bohaterowie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!