metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marika96 ~Marika96 (Gość)28.10.2020 11:10

Drodzy państwo mieszkam na geodezyjnej , jest tutaj pan który ma potwierdzony covid , a jego żona normalnie wychodzi do sklepu , co dzien kilka razy dziennie czy to normalne ?

30

politolog ~politolog (Gość)28.10.2020 11:58

To lewica ponosi pełną odpowiedzialność za wzrost zachorowań na koronawirusa oraz za wzrost zgonów. Chcą protestów to mają czarny scenariusz.

10

macko ~macko (Gość)27.10.2020 13:46

Do kościółka lećcie tam wirus nie tyka nikogo!

128

gość_ja ~gość_ja (Gość)28.10.2020 12:24

Każdy kto umiera ma wpisane ze z powodu wirusa

10

gość_hey ~gość_hey (Gość)27.10.2020 12:15

Szczepionki powinny być obowiązkowe inaczej nigdy nie wygramy z tym wirusem. A dzisiaj widziałam kilka osób bez maseczek, ludzie opanujcie się

1311

2030Welcome ~2030Welcome (Gość)27.10.2020 22:44

ten test nie jest do wykrywania magicznej choroby kowid, tylko koronawirusów których rodzajów jest pełno, gdyby zrobili test jednego dnia wszystkim obywatelom 1/4 populacji była by "zakażona" mimo że jest zdrowa. To pandemia to katalizator do zmian które mają nadejść, 4 rewolucja przemysłowa, samoobsługowe sklepy, bezgotówkowy obrót i inwigilacja oraz kontrola społeczeństwa. Każdy kto siedzi w biznesie korporacji głębiej to potwierdzi. Kraje mają być zadłużone, bo zostanie zaproponowany system anulowania długów w zamian za przyjęcie tych zmian. Światowy rząd, jedna światowa waluta - zastąpienie dolara, i jedna wiara oparta na zasadzie "jesli nie krzywdzisz innych, to jest ci to wolno" czyli coś jak Wicca....ale wiadomo by to wszystko wprowadzić potrzebna jest rewolucja, wojna, kolaps gospodarczy, możecie z tym walczyć jak chcecie, ale to i tak się stanie, nie ma przed tym ucieczki, a ci którzy tego nie przyjmą zostaną wyeliminowani czy to z systemu czy do piachu.

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat