metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)03.02.2018 11:03

Ja piszę dziś pismo do WIŚ na MZKi i te stare autobusy. Niech zapie...lą w końcu karę to skasują ten pożal się Boże tabor

85

Piotr Piotrranga03.02.2018 16:15

Wystarczy wprowadzić ulgi dla tych co ogrzewają mieszkania gazem, olejem lub mają przyłącze do sieci ciepłowniczej.

72

Jagiełło ~ Jagiełło (Gość)03.02.2018 19:20

A po co mam inwestować w piec i inne paliwo, nie mam na to. Dopóki mogę tanio kupić węgiel, to będę nim palił.

52

Stary facet pamiętający komunę ~Stary facet pamiętający komunę (Gość)03.02.2018 19:40

Za komuny to powietrze w Piotrkowie i w całej Polsce było krystalicznie czyste a o smogu to uczyli mnie w szkole na geografii (że takowy występuje w Londynie i innych angielskich miastach). No tak, ale wtedy emzetek nie było tyle co teraz, przemysłu też a Syrenki, Trabanty i inne Wartburgi to ze swoich rur wydechowych wypuszczały jedynie śliczny zapach.

41

Wegiel czysty ~Wegiel czysty (Gość)03.02.2018 17:39

Bo ludzie nie umieją palić w piecach i połowa opału co ladują do pieca wylatuje przez komin plus nieodpowiedni piec i instalacja

73

~luki pod kopułą ~~luki pod kopułą (Gość)03.02.2018 20:21

widać z tego ze potrzebny jest rozkwit przemysłu, wybudowanie 20 nowych kominów, rozbudować jeszcze do kompletu elektrownie Bełchatów i klimat będzie jak kurorcie wysokogórskim - Piotrków Zdrój, po co było likwidować te dymiące nieustannie kominy, budować bloki zasilane z ciepłowni miejskich, gazociągi do zasilania kotłowni indywidualnych jak to doprowadziło do takiego stanu i czyja to wina - chyba elektoratu który wybiera rządzących???.

21

~gość ~~gość (Gość)03.02.2018 20:25

to chyba kara niebios ze względu na zbliżające się wybory, po wyborach smog zniknie albo nie w zależności kto będzie wybrany

20

gość ~gość (Gość)03.02.2018 13:56

Ciekawe kiedy coś napiszą o świńskim smrodzie w naszym powiecie. To jest cały rok a nie jak smog tylko w okresie zimowym.

91

polonista ~polonista (Gość)03.02.2018 15:34

czym pala ludzie ktorzy mieszkaja rog wierzejskiej iwolborskiej nie idzie oddychac szczegolnie rano

51

super cynik forte ~super cynik forte (Gość)03.02.2018 20:40

to jest tak wiarygodny pomiar jak prędkość jadącego na rowerze księdza w filmie "U Pana Boga w ogródku" - 120km na godzinę bo były tak ustawione by "złąpać" męża dla panny z dzieckiem komendanta posterunku policji

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat