A dzisiaj w gazecie Ziemia Piotrkowska wywiad z choiniakiem i uwaga co mówi:
"na koniec 2013 roku zadłużenie miasta ma wynieść 149 mln a przychodzy 400 mln!!!!!!!!!!!!!!!
ZEJSZCZAŁEM SIĘ ZE ŚMIECHU,HAHAHAHAHAHA.
Trzeba mieć tupet,żeby takie głupoty opowiadać,no ale jaki prezydent-takie remonty.
No i już wiadomo jak się wpędza miasto w długi- ciekawe komu zależało na tym, że robić 2 razy ten sam remont
Gdyby dyrektor SP nr 8 Włodarczyk alias vinci 2 nie był poplecznikiem Chojniaka, to za brak nadzoru w innej sytuacji wyleciałby z roboty na zbity pysk.
Mam ogromny sentyment do tej szkoły-to całe moje dzieciństwo. ale nie można w kółko reanimować ,przepraszam za wyrażenie, "trupa". Zbudowano ja na bazie starej, niekoniecznie najlepszej technologii i choćby najlepiej wykonany remont już jej nie wskrzesi
Okna nieskuteczne??? A co to znaczy?
Będzie deszcz, to i deszczówki napada...
To teraz szkoła wodę na boisku gromadzi? I co? Zaczęło przeciekać, woda się wylewa? Łojojojojoj... Co to w ogóle za bełkot, jakim posługuje się pani Majczyna?
A jak to w ogóle możliwe, że przy tak kompleksowym remoncie o tak ważnej rzeczy zapomniano?
Ktoś???
A żebyś wiedział, że napada. I będzie stała, bo kratka zapchana i nie ma komu przepchać:
Pieszczoszek pana prezydenta, Włodarczyk Z, nie takie wolty z tą szlachetną Szkołą robi... Na razie nie ma mocnych. Ale wszystko się kiedyś kończy... Wszystko. Żyją ludzie, którzy pamiętają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!