"...naziemne linie elektroenergetyczne i telefoniczne..." energetyczne są ale telefonicznych nie zauważyłem
no, no, tyle się dzieje przed wyborami, może powinny odbywać się częściej :)
Nie zauważyłeś, bo już schowali. Widzisz, jak szybko działa nasz prezydent? "A jeszcze inni, niektórzy, wbijają mu szpilki. To nie ludzie, to wilki!!!"
055ddc
Tak masz rację co roku i było by jeszcze lepiej gdyby na koszt własny danej partii. Wtedy żylibyśmy w państwie bogatym, a nie biednym.
Według mnie Pan Krzysztof Chojniak jest najlepszym prezydentem w historii tego miasta każdemu zdażają się wpadki aczkolwiek sukcesów było wiecej . Jedynym organem który powinien być w całkowitości wymieniony to nauczycielsko lekarska Rrada Miasta.
a według mnie to jest paranoja,żeby najpierw była położona nowa kostka chodnikowa a póżniej kopie się jeszcze raz i zakłada linie elektroenergetyczne.zamiast to zrobić w jednym czasie.
Bardzo dobre posunięcie, aż się dziwię czemu tak późno. Te sterczące słupy i wiszące liny powinny być sukcesywnie zakopywane w całym mieście, to jest jedna z tych rzeczy które kosztują niewiele, a naprawdę poprawiają wygląd ulic i to jest też coś co mnie zawsze "uderza" jak wjeżdżam do pewnego cywilizowanego kraju na zachód od Odry, że nie ma na mieście wiszących wszędzie kabli :)
Oczywiście. A tak wygląda jeden z jego sukcesów - położona w ubiegłym roku na ul. Zamiejskiej nawierzchnia asfaltowa:
Nawet do wyborów nie wytrzymała, a to pech! Dobrze, że już tylko 55 dni do końca kadencji tego nieudacznika.
Bo to jest ul.Zamiejska / za miastem/i nikt z radnych tam nie mieszka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!