Tych nierobów co z różancem co miesiąc lataja zagonić do sprzątania.. chociaż coś dobrego dla społeczeństwa zrobią...
Szkoda, że tutaj nie wyłączycie komentowania. Na cmentarz i zmarłych można pluć ale o u....... nie wolno nic powiedzieć.
wycieto dąb bardzo zdrowy 200 letni należało zrobić tylko kosmetyke a nie wycinać i zostwić pień
Wyciąć wszystkie drzewa i postawić pomniki jeden większy od drugiego ,kto dał zgodę na wycięcie zdrowego pięknego drzewa ,było starsze od wszystkich którzy tam spoczywają!
Byłem na cmentarzu stwierdzam że firma zachowała się profesjonalnie ,w miarę możliwości wiązanki i znicze zostały zabezpieczone, Natomiast wióry wystarczy zmieść i po sprawie. Sztuką jest usunąć takie drzewo nie robiąc szkód, Mam
grób bliskich pod byłym drzewem i już mam czysto ,bez żadnych strat.
Wikarego z biskupem pogonić, niech ruszą tyłki zza biurka, przecież oni odpowiadają za porządek na cmentarzu
uuuu, czyżby podpisali umowę na samo usunięcie drzewa bez prac porządkowych i wywózki?
no nic pleban z wikarym będą mieli pracę :P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!