A jeśli ktoś siedzi i nic nie robi , to mieszkańcy mają cicho siedziec ?
Też nie widzę nic zdrożnego w podaniu informacji o zarobkach Prezydenta. Naganne byłoby raczej ich ukrywanie.
Nie bardzo wierzę, że to Sekretarz Miasta zgłosił sprawę prokuraturze: jest przecież absolwentem prawa. Jeśli - podkreślam: jeśli to jednak naprawdę on, to źle świadczy albo o jego wykształceniu, albo o jego służalczości.
Z tego wynika ,że chojniak jest milionerem! Stać go płacić więcej za wodę ,podatki od budynków i gruntów. Hańba! A my ciemny naród potrzebni jesteśmy tylko do głosowania.
No, akurat o jego służalczości to dobrze świadczy! A nie - źle.
@ uważna:
Masz rację:) Źle myśl w słowa ubrałem. Winno być:
*to by świadczyło o brakach w wykształceniu, albo o nadmiernej służalczości.
Dzięki za proletariacką czujność ;)
"Proletariusze wszystkich krajów - łączmy się!"
Tak psioczyliście na BANER a
Prawda teraz Wyszła na jaw.
MIELI RACJĘ lepiej Panowie zaniżylki kwotę...
Kwota jaką znalałem to 1.200.000
Moim zdaniem teraz druga strona Munikowi sprawę powinna założyć.
Jego czas i tak się kończy.. więc jeszcze gwozdzika bym wbił.
Jak się ktoś pcha na wysoki stołek, to musi wziąć pod uwagę, że będą go bardziej "prześwietlać", lepiej obserwować, sprawdzać, krytykować itd.
Jakby p.Chojniak siedział pod tablicą, to nikogo by nie obchodziło ile zarabia
Też tego pana pozdrawiam .
Czyli nie pierwsza już rysa na szkle u "pobożnego". Coś mi się wydaję, że zacznie robić się coraz głębsza aż w końcu pęknie i całkiem się rozpadnie( zobaczycie, że już nie długo):):):)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!