Już widzę jak ludzie dalej będą chodzić w kagańcu... to chyba trzeba byłoby być masochistą!
Niedzielski, za niszczenie Polski i Polaków spreparowaną przez globalne elity "pandemią" powinieneś już dawno wisieć obok Morawieckiego i Szumowskiego, a ta cała rada medyczna powinna mieć poodbierane tytuły i stopnie i dostać dożywotni zakaz wykonywania zawodu lekarza!
Wirus był, jest i będzie. Ogólnie wirusy były, są i będą. Cała "otoczka" i zaganianie stada przez dwa lata, powiodło się zgodnie z planem. Tak że do jesieni ludkowie, puki co oddychajcie pełną piersią, ale nie w galeriach, marketach, szczególnie w ośrodkach opieki "zdrowotnej" i takich tam, bo wasze ciała i umysły są słabiutkie, jak liście osiki na wietrze.
Przy 300 zakażeniach dziennie zamknięto nas w domach, zabroniono wchodzić do lasu, zniszczono gospodarkę. Przy ponad 8000 dziennie znosi się obostrzenia. I kto tu jest foliarzem?
Ja nawet nie zauwazylem że jest jak epidemia...2lata bez jakis smiesznych maseczek,bardzo dużo klientów i jakoś mnie nie ruszyło.A foliarze dalej niech chodzą w maseczkach.Mam z nich polewe:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!