Popieram!!!
Na mnie możecie liczyć i od razu zaznaczam, że ja w układy nie wchodzę. Lubię osoby mądre, a nie sprzedajne i głupie.
Kochani, nie liczcie że się przebijecie z jakąkolwiek nową inicjatywą w tym zasiedziałym układzie, który jeszcze bardziej się teraz umocnił. I pamiętajcie Chojniak to bardzo mściwy Narcyz, który nie znosi żadnej krytyki, bo uważa ją za zamach na jego osobę.
Pan Błaszczyński w czasie pracy w Samodzielnym Szpitalu Wojewódzkim w Piotrkowie Tryb. rozdawał pacjenta ulotki wyborcze.To hańba!! Podczas wykonywania pracy za pieniądze publiczne , pan doktor zajmował się czym innym niż pracą. Ciekawe co na to Pan Dyrektor. TO NIE MIEJSCE I CZAS NA TO. tak właśnie wygląda wzór katolika w Piotrkowie.
Ok. Rozumiem.Nie popierasz,ale przynajmniej nie krytykuj.Nie obrażaj.Jeszcze nic nie założone a Ty już z tym zamysłem walczysz? Rozsądku życzę.
Datę i miejsce pierwszego spotkania przed założycielskiego podaję po uprzednim kontakcie na priv.Pozdrawiam
Jak to możliwe że Monia Tera weszła do Rady skoro na swoim osiedlu uzyskała całe sześć głosów!:). Ptaszki ćwierkały że jej "family" od soboty jeździli i rozmieniali kaskę po 10 zł. Chyba nie na ofiarę? Chojniak powinien się zastanowić nad tym! Chyba że o wszystkim wie?
najwazniejsze, ze spoelczestwo prawidlowo ocenilo klan Dzwonnikow.
Mazur i Masiarek przyczynili się do zwycięstwa Chojniaka w I turze. Pierwszy nie znany mieszkańcom bo z PSL-u bo bliżej mu do Sejmiku Wojewódzkiego niż do kierowania naszym miastem. Drugi mimo, że rajcował przez 4 kadencje to w ogóle nie był aktywny. Samo namaszczenie Masiarka przez Maciarewicza na kandydata na prezyde3nta nie przyniosło sukcesu bo piotrkowianie nie lubią ostatnio pisiorów mimo, że Chojniaka kojarzono z tymże ugrupowaniem politycznym w którym w ostatnim czasie dochodzi do konfliktów i wydalani lu rezygnacji oddanych niegdyś członków. Jarosław Kaczyński doprowadzi wkrótce do samounicestwienia tej partii arogancją. POpaprańcy też przegrali. Tylko lewica która lubi się targować za stanowiska i układy w radzie miasta dobrze na tym wyszła dzięki Dziemdziorze mimo, że był policjantem często obrażanym na tym forum.
Ten skład rady przyprawia o duszności,
napad histerycznego śmiechu i płaczu.
A ci nowi członkowie to jakieś nieporozumienie...
Boże 'trzymie' mnie, nie 'wytrzymie'.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!