a ja wam powiem tak......piotrkowianie nie mają mózgu mają siano i dlatego takie są wyniki. To tyle koniec kropka. Wstyd mi ze tu mieszkam i zyję wsród tej społeczności, obłudnej dwulicowej i pustej jak butelka po piwie
Jak widzę do starego grona lekarskich cwaniaczków dołączył kolejny lekarzyna Przemysław Winiarski.
Jaki się znalazł inteligent... :P
Gratulacje dla pana chojniaka!!i pytanko..czy tych lekarzy to nie za dużo do władzy ciągnie?na jednego z nich na jednych z osiedli gość płacił 10zł za oddany głos..dobre..i co jeszcze leprze udało mu się!!!
Wierzeje bastion prawicy, boli ? :)
Gratulacje dla wszystkich wybranych, trzeba głos uszanować i powstrzymać się od zbędnych komentarzy :)
OOO Pan Dziemdziora nie został prezydentem? A taki twardy był. Wczoraj słuchając wypowiedzi tego Lewicowca miałem straszny ubaw!!!! Gratuluje ZWYCIĘZCOM!!!!
Pyszałkowaty karierowicz.Kto tak go pcha?
od Wierzej to proszę z daleka, tylko Wierzejacy jak chcą iść na spacer do lasu to idą, jak nad jeziorko to idą. A w centrum miasta co?? spacer po Wojska Polskiego?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!