No coz najbardzirj cieszy slabiutki wynik nijakiego Misiewicza z Łomianek..... Oby to pokazało mu gdzie jego miejsce...bo na pewno nie w Piotrkowie.
Zbigniew Włodarczyk... kolejna marionetka po Chojniaku Kacperka, starego oficera SB któremu wyczyszczono akta a układy ma do dziś. Ciekawe co ukrywa Zbigniew co dzięki czemu Kacperek bedzie mógł nim kierować?
Nie dziwię się, skoro Włodarczyk osobiście dzwonił do mnie i innych znajomych prosząc o mój głos i mojej rodziny. Kogoś to widocznie urzekło, dla mnie było to żenujące zachowanie. Tylko ze względu na dużą moją kulturę osobistą nie usłyszał od razu przez telefon co o nim w tej sytuacji myślę.
Jak Włodarczyk dostanie sie do sejmu Tutaj pewnie wyprowadzi się z Polski :)))
Co z tego, że LOREK wygrał w Piotrkowie jak nie dostał się na POSŁA.
Nawet znajomi Dyrektorzy szkół "Pana" Włodarczyka przesyłali sms-y do znajomych o głosowanie na "przyjaciela".
Wierząc, że można dobrze służyć ojczyźnie, że zasługujemy na lepszą Polskę...
Żenada ze wszystkich stron.
Z ostatniej chwili: Jarosław Kaczyński w szpitalu!
Szydło mu w dupę wlazło ...
Jakże oszałamiający wynik 188 głosów uzyskał kierowca Macierewicza, chłopiec z Łomianek Bartłomiej Misiewicz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!