Wy nam nie dawajcie , zostawcie nasze podatki . Bo to naszymi pieniędzmi dysponujecie. I krzyk, że nam dajecie!!
Sam Macierewicz obiecał wyjasnić i co nadal nie wiemy co było przyczyną katastrofy. Najnowsze hasła PiSu: Nikt ci tyle nie da, ile ja mogę obiecać. Tylko ja mogę Wam dużo więcej obiecać niż kto inny dać!?
Wy nam "nie dawajcie" (łaska pańska - dawać z podatków!), Wy nam przestańcie zabierać (w podwyżkach, podatkach, ZUS)!
Platwusy nie mogą się otrząsnąć że można inaczej SZOKKKKKKKKKK i że da się!!!!!!!
A ja chcę tylko jeden samochodzik elektryczny od premiera z tego miliona.
Ja jestem rencistą, na rękę dostanę tylko 888zł - to jest mało. Dajcie mi tyle chociaż raz na kwartał to na was zagłosuję i innych rencistów będę namawiał.
Macierewicz teraz się uaktywnił!? A co zrobił dla Piotrkowa i regionu przez te kilka lat? NIC! Od jego gadania ziemniaki się w piwnicy psują a wszystko czego się dotknie zamienia się w... wynik przemiany materii. Podobnie jest z innymi posłami niezależnie od opcji politycznej. Ci z opozycji nic nie mogą, poza gadaniem a z PiSu? Pani Milczanowska wspiera Radomsko co jest zrozumiałe ale przy okazji stara się ze swoimi ludźmi takimi jak Pan Zięba wykosić piotrkowską konkurencję. Pan Telus działa w Opocznie i to widać, a Piotrków? Pan Macierewicz NIE ROBI FORMALNIE NIC! Pan Lorek stara się ale widać... jego słabą pozycję. Potrzebny jest poseł z partii rządzącej Z PIOTRKOWA, który zadba o Piotrków i okolice ale to raczej nierealne...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!