Macierewicz teraz się uaktywnił!? A co zrobił dla Piotrkowa i regionu przez te kilka lat? NIC! Od jego gadania ziemniaki się w piwnicy psują a wszystko czego się dotknie zamienia się w... wynik przemiany materii. Podobnie jest z innymi posłami niezależnie od opcji politycznej. Ci z opozycji nic nie mogą, poza gadaniem a z PiSu? Pani Milczanowska wspiera Radomsko co jest zrozumiałe ale przy okazji stara się ze swoimi ludźmi takimi jak Pan Zięba wykosić piotrkowską konkurencję. Pan Telus działa w Opocznie i to widać, a Piotrków? Pan Macierewicz NIE ROBI FORMALNIE NIC! Pan Lorek stara się ale widać... jego słabą pozycję. Potrzebny jest poseł z partii rządzącej Z PIOTRKOWA, który zadba o Piotrków i okolice ale to raczej nierealne...
Ja jestem rencistą, na rękę dostanę tylko 888zł - to jest mało. Dajcie mi tyle chociaż raz na kwartał to na was zagłosuję i innych rencistów będę namawiał.
A ja chcę tylko jeden samochodzik elektryczny od premiera z tego miliona.
Platwusy nie mogą się otrząsnąć że można inaczej SZOKKKKKKKKKK i że da się!!!!!!!
Wy nam "nie dawajcie" (łaska pańska - dawać z podatków!), Wy nam przestańcie zabierać (w podwyżkach, podatkach, ZUS)!
Sam Macierewicz obiecał wyjasnić i co nadal nie wiemy co było przyczyną katastrofy. Najnowsze hasła PiSu: Nikt ci tyle nie da, ile ja mogę obiecać. Tylko ja mogę Wam dużo więcej obiecać niż kto inny dać!?
Wy nam nie dawajcie , zostawcie nasze podatki . Bo to naszymi pieniędzmi dysponujecie. I krzyk, że nam dajecie!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!