Egzotyczna koalicja powstała po wyborach 15 października 2023 roku będzie miała najliczniejszy rząd . Nowy rząd Donalda Tuska w momencie powołania będzie najliczniejszym w historii Polski po 1989 r. Będzie liczył 26 osób. Po owocach ich poznamy.
Choć jestem wyborca pisu od 18 lat to uważam że Pan klimczak jest osobą najbardziej wyważoną i najrozsądniejsza z całej opozycji i widziałbym go bardziej jako premiera ale skoro tak wybrał to szanuje.
Chciałbym wierzyć że będzie lepsze jutro z tymi starymi twarzami które dobrze pamiętamy.Priorytetem mają być 30% podwyżki dla nauczycieli i 20% budżetówki czy to jest demokratyczne aż tyle podnosić jednym a innym wcale ?
A ja teraz po tym jak PSL zbratał się z lewicą. oczekuję. że marsze równości odbywać się będą też na wsiach. Zastanawiam się kiedy PSL w ramach umowy koalicyjnej zacznie walkę z kościołem ,Gdzie się podziało BÓG HONOR OJCZYZNA
Rząd populizmu i lewactwa . Podwyżki dla nauczycieli 30% kosztem dzieci leczonych na raka , bo przecież komuś trzeba zabrać
Jest to mało istotna informacja. Nowy rząd to kontynuacja poprzedniego w wersji rozszerzonej o ministrów niepotrzebnych, jakby nas było na to stać.
Wstydzę się za to miasto jak widzę jak pokazują w TV Macierewicza i jego wypowiedzi.
Gość bredzi jak większość mieszkańców tego PISowskiego miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!