każmiercak błaszczyński dajcz dziemdziora pencina i wielu innych starych wyjadaczy. taką rade sobie wybraliśmy. brawo piotrkowianie ! zdechniecie za chwile z głodu :D
Janek Ławeczka już się szykuje do koalicji, podobnie jak Krycha i Ludek :D
wszyscy malkontenci, zawistnicy i narzekacze, możecie teraz Panu Krzysztofowi naskoczyć
Bardzo dobry skład. To teraz śmieci, woda i ścieki podwyżka Max. I bardzo dobrze. Stać was na takich radnych to cisza i płacić! Mnie stać.
Ciekaw jestem Pana Darka C tak mocno krzyczał przed wyborami podobno ma w mieście zrobić wszystko jak je wygra pozdrawiam myślę że zmieni Pan miasto dałem panu swój głos czyli wierzę w Pana obietnice ,
Jak jeszcze raz usłyszę od kogoś, że Piotrków umiera, to strzelę w ryj. Przy tej frekwencji widać, że młodzi zwyczajnie olali sprawę. Ja i moje dziecko za parę miesięcy stąd wyjedziemy, a pozostali co to "ich głos nic nie zmieni", niech sobie gniją w tej umieralni. Tfu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!