Ależ żenujace są Wasze wypowiedzi, na miejscu tych kandydatów zastanawiałbym się czy jest sens robić dla Was cokolwiek i poprawiać Wam byt w tym mieście. Brak kultury osobistej biję prawie z każdej Waszej wypowiedzi. Szkoda bo obniżacie poziom ePiotrkow.pl
Okręg nr 1 chyba oszalał. Ze wszystkich ludzi w Piotrkowie Trybunalskim wybrano Joannę Jakubik jako kandydatkę? To najbardziej niemiła i fałszywa osoba z jaką kiedykolwiek miałam w życiu styczność. Ktokolwiek na nią zagłosuje musi nie mieć przyzwoitości.
Ta pani Dagmara to do kiedy mieszkała w Piotrkowie i na jakiej ulicy, bo kojarzę podobną osobę z miejscowości spoza miasta0 może to zbieg nazwisk , siostra bliźniaczka albo sobowtór
Nie wszyscy mi się na tej liście podobają, ale stawiam na Juliusza!
Już miałam zagłosować na Pana Wiernickiego, ale ze względu na to otoczenie, zmieniam decyzję, za dużo tu chojniny.
Oczywiście, że stawiam no nową, młodą osobę,która nie jest zmanierowana jak Pan Janik czy Pani Wężyk, stawiam na Pana Juliusza
Jaki program ma ten pan i jak wyobraża sobie rozwiązanie problemu miasta z finansami?Czy zostaną obniżone diety radnych,czy obniżone zostaną rachunki za śmieci, wodę i ścieki ,czy powstaną nowe inwestycje.? Ilu przyciągnie nowych inwestorów.?Czy w mieście utrzyma się na tym samym poziomie bezrobocie.Ile mieszkańcy będą płacić za ciepło dostarczane przez spółkę miejską.?Jeżeli odpowie na te pytania ma mój głos
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!