Gratuluję całej trójce, jesteście tym, czego trzeba naszemu miastu. A trzeba nam więcej ludzi z jajami nie bojących się wyjść do społeczeństwa i dać im kawałka siebie, nawet gdy oni twierdzą, że tego nie potrzebują. Trzeba nam ludzi z inicjatywą i zapałem do działania. I to właśnie dlatego Wy zostaliście zauważeni na naszej arenie. Tak trzymajcie, a jest cień szansy, że w Piotrkowie będzie lepiej...tylko kiedy wreszcie będzie dobrze? :)
Teraz zapewne zaczną się komentarze spędzających życie przed monitorem malkontentów. Nie warto się tym przejmować, niektórzy piotrkowianie będą zawsze niezadowoleni. Ja nawet lubię wysłuchiwać tych pierdół i odbijać piłeczkę :)
Jeszcze raz duża gratula i działajcie dalej.
Pozdrower
Rosiu
Jak czegoś nie potrzebuję, to nie potrzebuję i basta. Na siłę to było w PRLu, a teraz nie będziesz mi Rosiu wciskał pierdół!
rosiu ma racje. więcej jaj mniej polityki a cos zacznie sie dziać w tym Piotrkowie, ktory coraz bardziej kulturalnie pod upada. Gratulacje dla wszystkich Piotrusiów:)
najpierw trzeba się troche zasłużyc dla miasta a później chcieć nim rządzić. totalna ignorancja mieszkańców. cóż takie czasy. napewno nie zagłosuje na kandydata z importu!!!
Coraz słabsze są te Piotry.
Monotonna impreza i to nie tylko moje zdanie.
Oczywiście żę snobizm i zarozumiałość.Taki "ważny" gość,a nikt mu nie czapkował...
niegodne są dla mnie postawy roszczeniowe-poczekaj, może Twoja praca też kiedyś zostanie zauważona, chyba że pracujesz i działasz dla poklasku
Kochani,Pan Marek Mazur zwyczajnie pomylił sale i z przyzwyczajenia zjawił się w MOK-u, a tymczasem "Piotry "odbywały się w Szkole Handlowej ot cała sprawa
I bardzo dobrze!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!