Termin jest mi obojętny.Kandydaci już nie.Z tych ,którzy się ujawnili, biorę pod uwagę jedynie Dudę.
Pani Marszałek tylko zrobiła to, co Jej kazano i nie miała tu zapewne nic do powiedzenia. Ale te całe wybory na nic się nie zdadzą, bo opozycji praktycznie nie ma, tak jest słaba, nieudolna, bezmyślna, beznadziejna, że obecny prezydent nie ma z kim przegrać, tak, jak obecny obóz rządzący nie miał z kim przegrać wyborów parlamentarnych. Mogą sobie teraz robić co chcą, nawet wprowadzać jakiś stan wojenny, godzinę policyjną, zdelegalizować wolne media, zawłaszczyć organizacje pozarządowe itd., a wyborcy w akcie wdzięczności za 500+ i 13-tkę dla emerytów i tak na nich zagłosują! Taka jest niestety siła populizmu, a opozycja.... a opozycja nic w dalszym ciągu nie rozumie! Rację ma tylko ta Kinga, która wyjechała stąd w cholerę!
Wystarczy oddać głos na Bosaka. Aż tyle i tylko tyle. I wtedy mamy szansę odzyskać godność. To jedyna szansa. Ja tak to widzę.Ja. Jeśli ktoś ma inne zdanie,szanuję...I proszę uszanować moje.
8.02.2020 w Warszawie o godz. 12.00 AL. Szucha 12 manifestacja poparcia dla reformy wymiaru sprawiedliwości. Nie może nas zabraknąć!
Kampania oficjalnie startuje.
Już 20.02.2020 Dobromir Sośnierz z Konfederacji przyjedzie do Piotrkowa. Spotkanie otwarte o godz. 18:00 w Domu Nauczyciela.
Technik Maliniak Roman wraz z długopisem melduje gotowość do wypełniania poleceń prezesa!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!