Tak to jest jak się podpisy przez telefon zbiera podchodzi jedna osoba i przez telefon całą rodzinę podaje tylko jestem ciekaw kto to podpisał. No i teraz wyszło tyle głosów nieważnych. Dla mnie takie zbieranie to powinien kryminał być szkoda ze tego nie nagrałem
Cały układ jest nastawiony na to ,aby referendum się nie odbyło ,koniec kropka.
To już po remontach... teraz to pewnie będą rozwlekać robot, tak aby miasto było zakorkowane jak najdłużej... taka zemsta jaśnie panującego...
I bardzo dobrze się stało. To tylko pokazuje, że ci co rozkręcili tę aferę nie nadają się do tego. Bo nie potrafili zorganizować tak prostej sprawy jak poprawne zbieranie podpisów.
W sumie dobrze się stało bo i tak ci bezjajecznu mieszkańcy tego grajoła by nie poszli. Tylko narzekać potrafią.
Cwaniactwo dziś wypłynęło i cały ten przekręt ze zbieraniem (uczciwie) podpisów pod referendum.
Prawie 200 peseli ludzi mieszkających poza miastem? Co za cyrk! Oni w Łodzi te podpisy zbierali czy wozili się po wsiach? Dublowanie list z danymi? Po co nam to było?! Kompromitacja!
Jeżeli moja teściowa kilka razy podawała swoje dane ,teraz musi śledzić swoje konto.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!