Mam rozwiązanie dla kierownika przychodni tak zmartwionego dzisiaj losem pacjentów - wystarczy parking, który zarezerwowany jest dla pracowników przychodni (też postawili sobie odpowiedni znak) przeznaczyć dla pacjentów.
Ciekawe też jestem od kiedy kierownik tak martwi się pacjentów?
Bo jakość obsługi w tej przychodni jest jak za czasów Gierka.
Teraz strach nagle zajrzał w oczy bo powstała przychodnia prywatna i ludzie na pewno ją wybiorą?
Bo w prywatnej przychodni pacjent liczy się bo idzie za nim pieniądz.
Umówienie wizyty na konkretną godzinę to standard.
Standardem w państwowej przychodni jest za to czekanie od 5 rano na lekarza który przyjmuje od 8.00, a faktycznie przychodzi 40 minut później.
W tym mieście to trzeba SM wraz z komendantem wiecznym jak Lenin pogonić bo tylko straty przynosi z tyloma etatami, a poza tym to dyrektor ZDIUM, kierownik od tzw. ruchu i ten od zieleni są do pogonienia.
Nasze społeczeństwo uwielbia teorie spiskowe, jeśli zakaz został postawiony w przededniu otwarcia konkurencyjnej przychodni to z pewnością jest to gra nieczystych interesów.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Popieram działania prezesa "Barbórki. I dziękuję.
W ulicę wjechać nie można, bo auta stoją przy skrzyżowaniu z Dmowskiego. W godzinach szczytu katastrofa dla mieszkańców jak i pracowników Piomy.
Za przychodnią jest parking na ok.20 samochodów. Szkoda, że zarezerwowany dla obsługi...
Panie Kierowniku, trzeba najpierw uderzyć się w pierś a potem żądać udostępnienia cudzego mienia dla Pańskich potrzeb. No i to bezpieczeństwo nas wszystkich też powinno być na względzie. Albo przede wszystkim.
Nie wiem, czy dobrze widziałem, ale wydawało mi się, że tego zakazu już nie ma.
Jednak dobrze widziałem: piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1863573,spor-o-parkowanie-przy-ul-dmowskiego-w-piotrkowie-zazegnany,id,t.html
Szkoda, że na wniosek spółdzielni SM nie karała kierowców parkujących przy skrzyżowaniu z ul. Dmowskiego na podwójnej ciągłej linii.
Jak tam budowa tego parkingu na 50 aut ?? Minęło trochę lat i na razie to parking dla aut terenowych i busów, a nie osobówek jakimi jeździ większość pacjentów
Stan nieruchomości jest nie najlepszy ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!