Ciśnienie po policzeniu wydanych pieniędzy niądz na zakupy super akcja
Po co takie akcje skoro nic z tego nie wynika . Pada słowo skierowano do specjalisty lub lekarza rodzinnego. Co ci lekarze mogą w praktyce nic. latami można chodzić i szkoda czasu na zwykłą morfologię bo z niej nic nie wynika i jedynie rozszerzony zakres badań coś może pokazać ale powiedz rodzinnemu by zrobić rozszerzone badanie tarczycy czy próby wątrobowe lub czynniki reumatoidalne,te podstawowe wszystkie będą w normie a pacjent może byc poważnie chory i o tym nie wiedzieć. W Piotrkowie nie ma do kogo iść poziom służby zdrowia w tym mieście dobił dna. Nie dość ,że sama jakość świadczeń jest marna to personel wypadało by wysłać na szkolenie z zachowań osobistych. Wystarczy do Bełchatowa jechać lub Warszawy inny świat nie to co u nas ale ja myślę ,że dlatego tutaj tak jest bo mentalność ludzi tu pracujących jest na zerowym poziomie . Jak dla mnie lekarz rodzinny ma wystawić receptę na to co chcę i nie dyskutować a co do leczenia to sam sobie z tym radzę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!