a tu zawsze ( 1 XI) ruch odbywał się od Partyzantów do Białej
???
Czy piotrkowscy radni należą do niepełnosprawnych, handlujących czy przewożących niepełnosprawnych? Przecież co roku wystawiają jedynie tłuste głowy przez szybę i są przepuszczani a plebs się zatrzymuje...
Proponuje przed wyjazdem sprawdzić, co się dzieje na drodze. Pierwsza Akcja CB znicz. Na stronie: http://infopatrol.pl/index.php/wf_menu_cpanel/akcja-cb-znicz
A czy w tym roku ktoś pomyślał o postawieniu TOI TOI-ja przy cmentarzu w Piotrkowie ????? gdzie ma się ktoś udać za potrzebą czy może pampersa na siebie i na cmentarz ???? Tyle kasy się płaci za parcelę a nikt jak dotąd nie pomyślał o takiej błahej sprawie. Żenada !!!
A co to, jakaś impreza masowa?? Chociaż patrząc na te stoiska, na których możemy znaleźć praktycznie wszystko można tak pomyśleć...
Ze swojej strony chciałabym prosić, żebyście nie parkowali we wjazdach ludzi mieszkających w okolicy cmentarza - będę dzwonić po straż!!
Mamy rozumieć, że chodzi o alejki na cmentarzach? Bo tak można wywnioskować z tego zapisu.
A ja myślałem, że poszłaś już na tom łojcowiznę.
a na co Ci TOYTOY nie lepiej iśc po ludzku do toalety przy kaplicy?
Donieść swoją "potrzebę" z najnowszego cmentarza do tej toalety to byłby niebywały wyczyn :) Gdyby jeszcze była otwarta...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!