Ja właśnie liczyłem na ten pociąg co zlikwidowali. Od stycznia poszukuje ludzi którzy będą jeździć do Łodzi na pociąg.
myślenie godne półgłówków z państwowej firmy, jeździło mało to zrobimy pociąg w takich godzinach aby był niepotrzebny, to będzie jeździło jeszcze mniej. Widać, że mieli kłopoty z matematyką i logicznym myśleniem
Kolej to państwo w państwie...Może żeby byli chętni to zaproponować atrakcyjną cenę biletu ? Gdzie tam lepej zlikwidować połączenie, a w wakacje od oka w telewizji puścić reklamę szczęśliwej rodziny i z głowy...
Ten nowy rozkład to masakra z Koluszek nie ma pociągu od godziny 17:34 do 19:36 ,a wcześniej są co godzinę .
Dalsza marginalizacja Piotrkowa,tymczasem ŁKA zwiększa ilość pociągów na innych trasach
moja żona kilka razy w miesiącu musi jeździć do firmy w Warszawie. Poprzedni pociąg był w odpowiednich godzinach. Ten nowy już nie. Teraz będzie jeździła samochodem. Rozumiem, że ten nowy rozkład, to w celu ograniczenia smogu ?
Ostatnie polecenie prezesa - napiętnować na każdym kroku tych co nie wiedza na kogo głosować zwiększać ilości przejazdów na liniach mniej dochodowych, ale mnie do wisi przestałem używać PKP.
to sie wyprowadźta do warszawy i bedzie po kłopocie, a nie liczyta na pociungi, phi
dzwoniłem do pisu i zapytałem się, czy jak jestem homo sapiens to czy mogę być członkiem, powiedzieli mi, że absolutnie nie ! :-(
Trzeba wstawać o 4.00 rano na pociąg do Koluszek o 5.09 a do pracy na 6.30. Poprzedni rozkład był lepszy napewno dla wielu podróżujących pkp
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!