Czy to stołek jako dowód wdzięczniości za zangażowanie w kampani wyborczeń obecnego prezydenta? Bo i Pan Kaczmarek startował do rady miasta z list Chojniaka, ale się nie udało.
A tak na marginesie, to człowiek w porządku, choś historyk, ale chyba jedyny z ekipy chojniaka o którym mogę powiedziec - poządny człowiek.
jaki komentarz na poziomie... echhh krytykować prezydenta to potrafisz, ale napisać po polsku zdecydowanie trudniej...
porządny piszemy przez "rz" - warto wiedzieć, chociaż raz udało ci się napisać poprawnie... trzeba więc ćwiczyć!
Jak się nie ma nic do powiedzenia to się na błędy zwraca uwagę. Inaczej dużo o niczym. Miłego Dnia
w urzędzie zmiany a i w Polsce w 1 dziesiątce jesteśmy. Szkoda, że w konkursie na najbardziej zaniedbane miasto :(
Pan Radosław Kaczmarek- mega porządny człowiek;) wiem,bo uczył mnie w "Ekonomiku" gratuluję i pozdrawiam Dominika
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!