Ja rozdzilam dwa razy na rakowskiej dla mnie to była najlepsza porodowka w województwie czysto pojedyncze sale i wspaniała opieka i mąż mogl spac na sali a teraz modlę się by więcej nie rodzić ...
Rodziłam dwa razy. Pierwszy raz na Roosevelta a drugi na Rakowskiej. Nie chce rodzić kolejnego dziecka na Roosevelta. Zero opieki nie to co na Rakowskiej.
Mieszkańcy Piotrkowa i okolic powinni podziękować Staroście za sytuację, jaka panuje w naszej służbie zdrowia....
Możecie szczuć i szczekać do upadłego, ale i tak Konieczko jest najlepszym dyrektorem! Ciekawe, która z was, szuje jedne, utrzymałaby się na tym samym stanowisku przez 25 lat? To jest gość!
Pora żeby na panującą sytuację zareagował Pan prezydent bo powiat rządzi wszystkim czyżby miasto nie miało w tej kwesti nic do powiedzenia chyba że mieszkańcy Piotrkowa nie mają nic do powiedzenia
A czy robi to wam jakąś różnicę, gdzie was wykończą? Na Rakowskiej czy Roosevelta? Wrzućcie na luz.
Na Rakowskiej trzeba zmienić dyrektora to wrócą lekarze,pielęgniarki i specjaliści panu Markowi już naprawdę dziękuję tyle lat pracy na stanowisku dyrektora .PsL-tyle lat dawał stanowisko .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!