A tak z ciekawości: gdzie można dostać informacje o starym MZK? Jakie były linie, załóżmy, 15 lat temu, gdzie były przystanki itd.? Bardzo mnie to ciekawi, bo pamiętam, że w dzieciństwie wszystko było inaczej. :) Jest może jakieś muzeum piotrkowskiego MZK? Albo stare kroniki gdzieś dostępne?
Przywrócić Mztke do Sulejowa,bo minibusy jak chcą tak jeżdzą,szczegulnie w święta,a w niedziele ludzie niewiedzą czym dojadą do pracy,a czym wrócą z pracy.Tyle lat jezdziła i było dobrze,był rozkład jazdy na przystankach i każdy wiedział że dojedzie
a dlaczego nie pętla Słowackiego? od lat chcę się dostać właśnie z petli Słowackiego na Łódzką i wreszcie się doczakam
I znów będzie zmiana rozkładu, ale nikt nie powiadomił o tym wcześniej. Ostatnia zmiana była niedawno w sierpniu. Dlaczego nikt nie ogłosi wcześniej, że jest szykowana zmiana, by ludzie mogli zgłaszać swoje uwagi. To kto jest dla kogo. Pasażerowie dla MZK czy MZK dla pasażerów ? Czasami wystarczyłyby drobne korekty by jeździło więcej ludzi. Dla przykładu ja jeżdże do pracy autem bo regularnie bym się spóźniał....o całe 5 do 10 minut. Noszz... komu to ma służyć ?
A może w przeszłości ul.Pawłowska -Rajkowskich-Woj-pol. Przydała by się jakaś linia.
Już lepszego zdjęcia nie mogliście wybrać nowa linia a tu na zdjęciu rozbity autobus. To może linie 7 przedłużycie do magazynu Kauflanda to ledwie z 500 m od obecnego przystanku
Szkoda, że nadal nie da się przejechać Szczekanica - Wierzeje bez przesiadki...
A czemu żadna linia nie dojeżdża na Glinianą?! WORD,pełno firm,a tam jak nie było czym dojechać tak nadal nie ma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!