metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kubaaaaa ~kubaaaaa (Gość)22.04.2014 09:07

Piotrków - brać przykład!

40

MIX ~MIX (Gość)22.04.2014 10:48

Zastanawiam się dlaczego w Piotrkowie przy zakupie abonamentu muszę podawać nr. rejestracyjny? Przecież mam prawo parkować cały miesiąc. Kogo to obchodzi jakim samochodem?

41

Mała Małaranga22.04.2014 19:38

"MIX" napisał(a):
Zastanawiam się dlaczego w Piotrkowie przy zakupie abonamentu muszę podawać nr. rejestracyjny? Przecież mam prawo parkować cały miesiąc. Kogo to obchodzi jakim samochodem?

W Tomaszowie kupując bilet w każdym parkometrze trzeba podać numer rejestracyjny.

10

MIX ~MIX (Gość)22.04.2014 21:44

"Mala" napisał(a):
W Tomaszowie kupując bilet w każdym parkometrze trzeba podać numer rejestracyjny.

No dobrze, ale czemu to ma służyć?
NP. Czasami muszę przyjechać innym samochodem. Mimo że mam wykupiony abonament nie mogę z niego skorzystać. Muszę i tak kupić bilet w parkometrze

30

epikiller ~epikiller (Gość)23.04.2014 05:25

"MIX" napisał(a):
Zastanawiam się dlaczego w Piotrkowie przy zakupie abonamentu muszę podawać nr. rejestracyjny?

Żeby na jeden kwit nie parkowało 5 czy 10 samochodów.

"MIX" napisał(a):
No dobrze, ale czemu to ma służyć?

Aby nie pożyczać ( lub "wypożyczać" ) kwitu kumplom. Bo abonament opłacasz nie na Ciebie tylko na samochód.

24

MIX ~MIX (Gość)23.04.2014 10:16

"epikiller" napisał(a):
Żeby na jeden kwit nie parkowało 5 czy 10 samochodów.

Nie ma takiej możliwości! Skoro kwit znajduje się za szybą mojego auta to nie może on być włożony za szyby innych 5 czy 10 samochodów.

32

epikiller ~epikiller (Gość)24.04.2014 05:21

"MIX" napisał(a):
Nie ma takiej możliwości!

Dziś tak. A jutro za szybą samochodu żony albo córki...

13

MIX ~MIX (Gość)24.04.2014 11:14

"epikiller" napisał(a):
A jutro za szybą samochodu żony albo córki...

Nawet jak żona lub córka skorzysta to i tak nie zajmie więcej niż jednego (opłaconego) miejsca parkingowego. Ja natomiast w tym czasie nie będę mógł skorzystać.
Co komu do tego kto siedzi za kierownicą?
Jeżeli np. poprzedniego dnia popiję i nie będę mógł prowadzić, przywiezie mnie żona moim samochodem to nie będzie mogła parkować?

31

epikiller ~epikiller (Gość)25.04.2014 05:24

"MIX" napisał(a):
Nawet jak żona lub córka skorzysta to i tak nie zajmie więcej niż jednego (opłaconego) miejsca

Nie odwracaj kota ogonem. Nie chodzi mi o wielość osób bo to nie one będą leżały na tych miejscach. Chodzi mi o wielość samochodów. Poza tym regulamin jest jasny i nie wiem czemu robisz z tego sensacje teraz a nie wtedy gdy płaciłeś.

03

MIX ~MIX (Gość)25.04.2014 08:33

"epikiller" napisał(a):
Chodzi mi o wielość samochodów

ile samochodów będę wstanie zaparkować na jedną kartę?? JEDEN!!

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat