A może by tak zmniejszyć cenę?? Dla przykładu 3,00 jest w Warszawie, a w takim Radomiu godzina kosztuje 2,40 i parkowanie jest płatne 8.00-16.00...
Roczne wpływy z jednego parkomatu 3000 złotych! Toż ten bandyta za więcej prądu i papieru zżarł. Ja dam 10 000 złotych na rok w zamian za pobieranie opłat w rejonie tego parkomatu.
Więcej na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
A co dla zwykłych kierowców? Niedługo to zwykli kierowcy będą sie czuli jak niepełnosprawni. Smutne to ale prawdziwe.
Pracownicy nie wiem czy wiecie (podejrzewam, że nie z racji komentarza)mają swoje parkingi na terenie szkoły i przedszkola.
dlaczego uchwała dopiero dzisiaj a ma obowiazywac aż za pół roku ??? straty UM i ulga dla ludzi?
To ja proponujeograniczyć parkowanie lub nigdzie nie parkować i sprowadzić zyski z kazdego parkomatu do 2 tys rocznie. Tym sposobem pozbędziemy się całej strefy płatnego parkowania które jest droższe niż w ... Łodzi
Wszędzie osoby niepełnosprawne parkują "na kopercie" za darmo tak długo jak potrzebują tylko w PiSlamowym miasteczku są jakieś durne ograniczenia czasowe. Miejscowi z grubsza o tym wiedzą ale Ci z innych miejscowości po pewnym czasie dostają list z mandatem. Kasa się zgadza i polowanie trwa...
Dla was to najlepiej aby parkować za free ale jak nie wykupcie biletu albo przekroczycie czas parkowania to lecą takie wyzwiska do tych Pan które kontrolują samochody ze szkoda gadac.Nie raz słyszałam a to jest tylko ich praca jak każda inna . Ludzie ogarijcie się . Miejcie szacunek do drugiego człowieka
Plac Czarnieckiego i okolice włączyć do strefy, to może wreszcie na starym mieście będzie porządek i spokój :)
Fajnie by było gdyby odcinek na ul Sienkiewicza przed szkołą i przedszkolem był wyłaczony z opłat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!