metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
były trener ~były trener (Gość)12.12.2016 12:24

Zbigniewie radzę brać pieniążki z góry i nie godzić się na wypłatę w delegacjach bo będziesz miał problem z odzyskaniem pieniędzy . Chłopaki trzymajcie się jesteście w dobrych rękach pozdrawiam.

33

ptbkow ~ptbkow (Gość)12.12.2016 20:55

Brawo Łukasz!!!

02

januszek ~januszek (Gość)12.12.2016 21:43

Colombo, mój doradco, gdzie jesteś?Oświeć nas swoimi mądrościami, bo przecież tylko Ty wiesz, co mam robić. Informacja o trenerze M. potwierdzona, czas w końcu ruszyć w górę tabeli.

21

retro ~retro (Gość)12.12.2016 23:44

skoro tyle kontuzji - to coś nie tak z obciążeniami treningowymi a i maser powinien reagować bo plaga kontuzji daje objawy wcześniej

33

obiektywny piotrkowianin ~obiektywny piotrkowianin (Gość)12.12.2016 14:02

Bardzo ciekawe rozwiązanie, mysle ze wsparcie doświadczonego trenera napewno Dymie się przyda. Panie Zbigniewie witamy w Piotrkowie i życzymy dużo sukcesów sportowych i osobistych.

42

janusz ~janusz (Gość)12.12.2016 12:30

a gdzie zagrają, u siebie ? jeśli tak to chętnie się wybiorę na ten meczyk, z Vive :))

44

januszek ~januszek (Gość)15.12.2016 07:15

do Colombo
Lubisz bardzo pouczać innych, sam niewiele wiesz o piłce ręcznej,albo tyle co zjesz i wypijesz na górze. O trenerze Markuszewskim pisałem dużo wcześniej, dobrze że Dimę zostawili,bo jego doświadczenie z pewnością się przyda, a obciązenia treningowe będą tak dopasowane, by te kontuzje zminimalizować. Nie jestem z zapasów i nigdy nie byłem, ale mam szacunek do każdego sportowca, który wychodzi walczyć, obojętne czy to parkiet czy mata. Ja jestem laikiem w zapasach, mało wiem, ale twoje gadanie,że w zapasach czule się tylko obejmują bez skutków ubocznych (tak stwierdziłeś) są idiotyzmem. Ciekaw jestem jak byś wyglądał po tych czułych obejmowaniach z zapaśnikiem? Kto takie mądrości wkłada Tobie do głowy? Może przewróciłeś się na schodach w Relaxie wchodząc po meczu na górę i uderzyłeś głową o schody?

12

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat