Dobra zmiana jest możliwa trzeba uwierzyć i być w biało czerwonej drużynie . A nie narzekać jak gorszy sort Polaków i negować wszystkie zmiany
PSTRYK i wszystkie buźki w obiektywie - ciekawe ile ten Pan CUBALSKI jeszcze będzie się trzymał stołka -chyba jego dni są policzone - teraz karty będzie rozdawał nie poległy pod Smoleńskiem- ten co zjadł schabowego i sł do RP jak zając, czyżby bał się GRU- pozdrawiam Antonio trzy wybuchy-marsz pustych garnków-polska w ruinie!!!!!
Dlaczego usunięto wszystkie komentarze, czyżby służby PSL stwierdziły że prawda w oczy kole!!!!
Przecież to wszystko jest bez sensu. Po co pozbywać się najlepszych (najrentowniejszych) oddziałów, a brać na siebie nowe - wymagające jeszcze dużych nakładów inwestycyjnych. Chyba,że obecny starosta (będący starostą od ponad 15 lat) udaje,że coś robi, a w rzeczywistości robi sobie tylko pijar.
A co do tytułu - zmiany nie tylko będą później, ale też inne niż zakładali "w starostwie".
ps. Jak wchodzę na epiotrków to mam torsje , nie wiem co mnie mdli bardziej nepotyzm, kumoterstwo czy cenzura
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!