Cieszymy się Panie Starosto bardzo ,że na łeb nie będzie mi kapała woda...My wszyscy obecni i przyszli pacjenci przynajmniej z "góry" będziemy mieli sucho...
Panie Cubała! " wy" konsultujecie wasz projekt, a pytaliście się mieszkańców co jest dla nich dobre?!!! Najważniejesze to załatwiać swoje sprawy, a pacjentów ma się w d..ie. Po co tyle milionów władowanych w Rakowską i naprawdę dobre warunki porodowe i poporodowe, a teraz mamy się gnieść na Roosvelta?!! Mówię stanowcze NIE!
Cubała to chyba żyć bez zdjęć nie może...synek podwieszony w Rozprzy i żyć nie umierać oby przy korycie!!!!
Chociaż ten Cubała o coś walczy a Chojny ma tradycyjnie wszystko w du.ie. na ch..j mi taki prezydent
A co do tytułu - zmiany nie tylko będą później, ale też inne niż zakładali "w starostwie".
ps. Jak wchodzę na epiotrków to mam torsje , nie wiem co mnie mdli bardziej nepotyzm, kumoterstwo czy cenzura
Przecież to wszystko jest bez sensu. Po co pozbywać się najlepszych (najrentowniejszych) oddziałów, a brać na siebie nowe - wymagające jeszcze dużych nakładów inwestycyjnych. Chyba,że obecny starosta (będący starostą od ponad 15 lat) udaje,że coś robi, a w rzeczywistości robi sobie tylko pijar.
Dlaczego usunięto wszystkie komentarze, czyżby służby PSL stwierdziły że prawda w oczy kole!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!