Tak wygląda rozdawnictwo w wydaniu PiS. Państwo nie jest teraz przygotowane żeby okazać jakąś pomoc.200 mld zł? Co znaczy w obliczu tego że jedna firma Tv PiS dostała 1/100 tej kwoty na szerzenie głupoty i propagandy
W Polsce nie jest problem to że nie umiemy pomagać Biednym i potrzebujacym tylko że nie potrafimy zaspokoić Bogatych.Bogaci są zbyt skąpi żeby w takich sytuacjach być solidarnji!
Ciekawe czy w dobie kryzysu sprzedadzą swoje fury za 300-500tys.? Skomlą że kryzys ale 4litery trzeba wozić w luksusie!!
Ludzie,piszcie po nazwisku ze Dupa,bo ja tez mam Andrzej na imie i czuje sie nieswojo jak wszyscy po mnie jada.
Znacjonalizować majątki fabryk, ziemię rekultywować i pobudować z powrotem kołchozy. Bez obaw, wyżywimy się w nowej komunie :) Polskie fabryki dla rolnictwa, rolnicy za pługi, a robotnicy do fabryk! Obcych kapitalistów przepędzić tam skąd przyszli. Andrzej pierwszym sekretarzem !
Dlaczego każdy kolejny prezydent tego kraju jest głupszy niż jego poprzednik ? To staje się regułą . Bardzo niebezpieczny trend.
szybko szybko głosujcie na Andżeja nie ważne jak byle szybko - musi wygrać! Świetlana przyszłośc nas czeka, wszystko dostaniecie co bedziecie chcieli tylko wybierzcie Andżeja
Zrobić listę pracodawców którzy zwalniają i by pracownicy nie szli tam ponownie do pracy
Tak czy siak wyboru już wygrał Andrzej a te listy to jedna wielka sciema
Zwolnić wszystkich emerytów , dać młodym prace, Skończyć z układami kolesiowskimi w Piotrkowie,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!