metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ok ~ok (Gość)19.03.2012 21:33

I bardzo dobrze się stało o d ilu lat Peuk miał najlepsze roboty na miejscu czy to przypadek.Na Warszawę i okolice jak wszyscy.Dobrze było się skończyło.

00

xxx1980 ~xxx1980 (Gość)19.03.2012 22:44

czy to peuk czy to lamp cos tam czy firma dupa , to i tak o to samo chodzi najnizasza kwota , i ci i ci nie beda robic zgodnbie z projektem , mniej podsypki chudsza warstwa asfaltu wszystkiego o wielel wiele mniej , jakby ktos to skontrolowal to by sie za glowe zlapal , wszytko zrobione na odpier ,,,,, sie , bo tak naprawde za taka cene jakby mieli odpowiednia i prawidlowa ilosc materialow dolozyc to by firma jeszcze raz tyle musiala ze swojej kasy dolozyc , i o to tu chodzxi w tym wszystkim , takze takie same gowno bedzie firma z lodzi robic a moze i gorsze niz peuk , a ze ktos wreszcie skontrolowal jakosc wyrobow peuku a raczej wypocin i bubli to inna sprawa

00

region ~region (Gość)20.03.2012 08:50

Chcecie zobaczyć jak wygląda droga po kilkukrotnym w ciągu roku łataniu dziur? To przejedźcie się z trasą z Piotrkowa do Koła. Piękna wizytówka miasta. Szczególnie dla turystów, którzy tłumnie odwiedzają Zalew.

00

31 taki jeden ~31 taki jeden (Gość)20.03.2012 09:00

Dokładnie- patrząc na jakość dróg w Łodzi ta informacja nie napawa optymizmem.
I też uważam, że UM powinien inwestować w piotrkowskie firmy, które dają zatrudnienie piotrkowianom. Ponoć w PEUK-u zaczynają zwalniać ludzi bo nie mają pracy.

00

syn. ~syn. (Gość)20.03.2012 09:10

Taniej nie oznacza że lepiej, szybciej i z korzyścią dla zatrudnienia lokalnego. Naprawa ma być skuteczna na kilka lat a może się okazać, że po następnej zimie znów p. Żak wybierze najtańszą firmę i pieniądze wyrzuci w "błoto".

00

kierowca ~kierowca (Gość)20.03.2012 09:25

No to teraz w piotrkowie będziemy mieć dziury zasypane piaskiem a nie zalane asfaltem.

00

ares1 ~ares1 (Gość)20.03.2012 09:32

"31-taki-jeden" napisał(a):
Ponoć w PEUK-u zaczynają zwalniać ludzi bo nie mają pracy.

PEUK to firma rodzinna!Zainteresowani wiedza o co chodzi!Czas na zmianę warty!A nową firmę wystarczy na bieżąco kontrolować!!!

00

Murek ~Murek (Gość)20.03.2012 10:42

Czyli 300 tysięcy oszczędności, no to za trzy lata nowy murek. A to dobra wiadomość dla prezia.

00

co tu gadać tu trzeba lać:) ~co tu gadać tu trzeba lać:) (Gość)20.03.2012 15:11

Nasze Piotrkowskie drogi to jest jakas parodia:)Jak łatać Dziury?tzn co?przeciez wiecej jest dziur na drogach niz asfaltu:(np.ul.Roosvelta,Zekazna itd.Ja nie wiem my na wsi mieszkamy?

00

piotrkowianin33 ~piotrkowianin33 (Gość)20.03.2012 15:11

Jak czytam tą propagandę to dostaję białej gorączki.Co rusz "zaoszczędzono" jakieś pieniądze, a to przy przebudowie oczyszczalni, a to na oświetleniu ulic, a to na remoncie pływalni teraz na naprawie ulic, przykładów bez liku.Raz jeden była cisza, gdy zakupiono nowy samochód i nie rozumiem dlaczego.Przecież również zaoszczędzono bo można było wydać np. 200 tyś., a wydano tylko 100tyś.Propaganda, propaganda i jeszcze raz propaganda mająca na celu mająca na celu otumanienie ludzi, aby następne wybory znowu były wygrane.A teraz zagadka dla rozsądnych: kupiłem dzisiaj puszkę sardynek w promocji za 1,99zł, zamiast innego producenta za 4,29zł.Po otwarciu okazało się, że są niezjadliwe więc je wyrzuciłem.Pytanie: zaoszczędziłem 2,30zł bo kupiłem taniej czy 1,99zł wyrzuciłem w błoto?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat