metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Alicja Kozłowska ~Alicja Kozłowska (Gość)04.10.2010 00:41

w dni 3.10.210 zadzwoniłam do księdza tej parafi aby podał numer akt Chrztu synów otóż zostałam niemile potraktowana ksiądz insynułował pieniądze nakazywał mi osobisty odbior mimo że to jest 200 km od Sosnowca ten ksiądz nie reprezentuje godnie swojego powołania.

50

Parafianin ~Parafianin (Gość)26.12.2017 13:38

Zdecydowanie czas na zmianę PSEUDO PROBOSZCZA !!! Dziwię się mieszkańcom Niechcic że utrzymują takiego człowieka który jest bezczelny i nie dla ludzi. Zaskoczeniem była pasterka 2017 r gdzie kościół świecił pustkami . Obserwuję zachowania tego Pana w sutannie i jestem niemile zaskoczony że społeczność Niechcic nie reaguje . Młodzież do kościoła jest zniechęcona gdzie w poprzednich latach zapełniała kościół !!! CZAS NA ZMIANY !!!

10

gość ~gość (Gość)20.10.2017 23:59

Czas na zmiany . Slaby z niego pasterz . Jest żenujący . Szkoda gadac.

10

aga ~aga (Gość)31.05.2015 00:29

wspanialyksiadz.ceniegozatozepotrafipowiedziectocomysli.mozekojarzymnie.

02

wierny ~wierny (Gość)14.05.2010 20:15

TAki ksiądz jak podobno ma dziecko /woła pieniądze za bierzmowanie które robi już nie wiadomo ile /a gdzie pieniądze które poprzedni ksiądz zostawił na remont ogrodzenia

30

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)15.05.2010 13:29

O mój Boże! Mam nadzieję, to znaczy - głęboko w to wierzę, że to tylko zbieżność nazwisk! http://tiny.pl/ht7gn

30

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.10.2010 12:39

"sss" napisał(a):
jj

Jak rozumiem, moderator tego forum też jest po dopalaczach, skoro przepuszcza takie "wiadomości", a zgłoszenie moderacji anulował?

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat