metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)03.11.2016 14:35

Niektóre pisiory już czują oddech sprawiedliwości na plecach. Pamiętacie z Kim chodził po giełdzie w Piotrkowie Macierewicz. A z kim Pan DAJCZ który był radnym P. Chojniaka a później rozmawiał o przystąpieniu do PEŁO. a wstąpił do pis. Przypomnijmy, że Misiewicz był pełnomocnikiem Prawa i Sprawiedliwości w Piotrkowie Trybunalskim. W ostatnich wyborach parlamentarnych startował do Sejmu z naszego okręgu wyborczego. hahaha Wieś triumfuje a Pany z warszawy rządzą!!!

48

Walduś ~Walduś (Gość)03.11.2016 14:45

~jakim trzeba być głupcem żeby krytykować PiS (Gość) - odnosząc się do rozumu to bywa z nim różnie szczególnie u ANTKA trzy może cztery wybuchły na pokładzie Mistrali. Ale gdzie to Misiewicz załatwiał robotę pełoowcom aby weszli w koalicję z pisem, w Bełchatowie , zaraz to ten odznaczony dla obronnośc, wyrwany z apteki, ten to ma rozum!!!- niektórzy jak śpią to im się śni PEŁO wszyndzie peło hohoho!!!

94

maciekgrzybowski1309 maciekgrzybowski1309ranga03.11.2016 10:46

Gdzie jest ta tzw. "dobra zmiana"? Robiąc zakupy, tankując paliwo, ubezpieczając samochód czy opłacając rachunki nie widzę niczego dobrego. Ośmieszają się nie tylko w Polsce czy Europie, ale już nawet w Egipcie się z Polski śmieją. 37,57% upośledzono intelektualnie osób głosujących oddało swój głos nie na "dobrą zmianę" raczej na upadek Polski.

2312

97-??? ~97-??? (Gość)03.11.2016 19:59

Radziszewska kto ciebie słucha?Jakim cudem dostała się ona do parlamentu?

90

mądry ~mądry (Gość)03.11.2016 20:11

Socjalistyczni faszyści dla tępych patologicznych mas z 500+

512

Utuś ~Utuś (Gość)03.11.2016 20:31

Demokracja demokracją lecz sprawiedliwość powinna być po naszej stronie.

42

Brezniew ~Brezniew (Gość)03.11.2016 21:09

Pozdrowienia dla pisiorow komuna wrociła!!!!!

45

z ~z (Gość)03.11.2016 14:33

EBE- ja jestem krytykiem i nie mam zamiaru byc pokorny jak ciele! Takie bzdety pisza tylko Ci co maja chyba plaski mozg! Dlaczego mam dokladac z moich podatkow do innych skoro mi sie nigdy nic nie nalezy . Nie jestem pijakiem na wszystko musze zarobic sam ,a na drugie dziecko mnie nie stac? No pytam dlaczego? Lumpy z mojej ulicy co dwa dni laza z torbami z gminy , a one wiecznie z brzuchamia . Sam sobie badz pokorny! PiS tak dobrze Ci zrobil ze tak ich bronisz?

218

Leito ~Leito (Gość)03.11.2016 21:47

W tamtym czasie wszystko było lepsze niż Bronek i POpaprańce...

77

z ~z (Gość)04.11.2016 09:04

Zaden emocjonalny wpis-u mojej cory byly dzieci ktore potrafily powiedziec k.... ,h.... ,spier.... a dlugopisu w rece juz trzymac nie potrafily ,a mamusia juz z nastepnym w ciazy chodzi . To jest wporzadku dla 500+ ? Co z tymi dzieciakami bedzie pozniej? Jak tu sie nie denerwowac!? Wybieranie na stanowiska ludzi tylko i wylacznie po ukladach,premie w Zusie ? Przewidzial ,ktos reakcje na wprowadzane zmiany?

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat