Bardzo przykra wiadomość. Miałam okazję poznać Panią Dyrektor bardzo sympatyczna, ciepła osoba, kochająca dzieci. Kondolencje dla rodziny ???????????? Teraz będzie robić warsztaty aniołkom, które są już na górze. ????????????
Miałem okazję współpracować z Panią Elżbietą przy jednej ze swoich wystaw. Bez wydziwiania, z wielkim zaufaniem i życzliwością udostępniła kilka cennych obrazów ze zbiorów Domu Kultury, żeby mogły się nimi cieszyć osoby na co dzień nie mające szerszego kontaktu z kulturą. Dziękuję, obiecuję pamięć !!!
TM
Zal... mówią ze nie ma ludzi niezastąpionych... ale Elżbieta była jedyna, kochała, to, co robiła i to było jej życie. Zakręcona na teatr, dzieci i bajkę. Jej bajka dobiegła końca... Spoczywaj w pokoju
"Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą", na pocieszenie powiem, że oprócz butów i głuchego telefonu zostaje po nich dobra pamięć.
Pani Elu kochana spoczywaj w pokoju byłaś dzielna zawsze z uśmiechem i dbająca o dzieci
RIP. Wielka strata, odeszła jedna z barwniejszych postaci w tym szarym mieście.
Serce się kraje... Pani Elżbieta (jak zawsze na Nią mówiliśmy) wychowała całe pokolenie Piotrkowian... Zawsze pomocna, uśmiechnięta i pełna energii. Uczyła nas sceny i uczyła... życia. Znałem panią Elżbietę od zerówki, a każde wspomnienie o Niej przywoływało uśmiech i wspaniałe przygody podczas wspólnych przedstawień i wyjazdów. Piotrków stracił wspaniała osobę...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!