Życzliwy człowiek,dobry dyrektor bardzo dobrze wspominam edukację w latach p. Pokutyckiego jak i p.Adama Bieńka(Orzeł) ogólnie z tamtych lat bardzo przyzwoita kadra nauczycielska TP-su.Panie dyrektorze spoczywaj w pokoju absolwenci o panu nie zapomną .
Bardzo miło wspominam Pana Pokutyckiego, przemiły i sympatyczny człowiek,dobry nauczyciel - miałem zaszczyt uczestniczyć na jego lekcjach jako uczeń TPSU. Spoczywaj w spokoju Panie Dyrektorze
W stanie wojennym szef PRONu w mieście - niech spoczywa w pokoju
Wielki CZŁOWIEK - mądrość , życzliwość , dobroć , ogromny wewnętrzny spokój- w życiu prywatnym i zawodowym. Nie spotkałam drugiej podobnej osoby , ponieważ takiej nie ma .Ogromna strata. Spoczywaj w spokoju.[u]
Nie znalem Dyrektora osobiście, ale chodziłem z jego synem do jednej klasy w szkole podstawowej. 8 lat. Bardzo życzliwy i koleżeński chłopak.
Człowiek z ogromną wiedzą oraz charyzmą. Trudno dziś o tak wspaniałych ludzi. My- absolwenci TPSu nigdy Pana nie zapomnimy... Spoczywaj w Pokoju Panie Dyrektorze...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!