I co to da? Kolejny który by karał za wszystko dożywociem bo sam w życiu nie popełnił błędu.
Owszem nie popelnil...nie mowie ze nie popelnie ale nie wyzywam losu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W koncu ci panowie to nie dzieci-wiedzieli czym moze "zabawa" sie skonczyc...
I takie jest moje zdanie-mysle ze nic ci do tego...
I co to da - to 25 lat ???
Myślisz, że to odpowiednia kara - może lepiej dać im szanse - skazać na jakieś prace społeczne ( budowa dróg oczyszczanie miasta itd itp. )
Przecież oni nie stanowią zagrożenia dla nikogo - to był głupi nieszczęśliwy wypadek. Już zostali ukarani - sumienie.
Weźmy tą pływaczkę Otylie co spowodowała wypadek samochodowy ( nadmierna prędkość ) - gdzie zginął jej brat - większej kary nie poniosła - pomijając to sumienie...
Nie życzę nikomu aby znalazł się w podobnej sytuacji wypadki się zdarzają nawet najlepszym
ikmk - myślę, że nie chciałbyś za 25 lat spotkac tych chłopców w ciemnej ulicy.
Jeżeli dostana tak wysoka karę to wyjdą z więzienia dużo bardziej niebezpieczni niż są teraz.
Nasze więzienia nie resocjalizują tylko demoralizują.
Stała się ogromna tragedia również dla tych młodych ludzi.
Tak naprawdę nikt nie powinien się wypowiadać w kwestii kary. To juz nasza narodowa tradycja - najwięcej wiedzą ci którzy przeczytali o tragedii w gazecie.
Prace społeczne jak najbardziej.
Widziałam jak reanimowali tego chłopca w karetce,póżniej ten płacz matki;-( Coś okropnego wielka tragedia i ból dla rodziny!!!!!Współczuję!!!!!!Co do ty ch nastolatków to szkoda mówić, pewnie teraz mają to na sumieniu!!!!
O wszyscy przewidywalni!!!najlepszym zdarzają się przykre życiowe doswiadczenia !
Kondolencje dla rodziców tego chłopca !
I współczucia dla obu rodzin sprawców .
jezdzicie tak po tych nastolatkach a czy probowaliscie pomyslec co oni przezywaja ?Oni tego specjalnie nie zrobili. a w tak mlodym wieku maja zycie na sumieniu . nie tlumacze ich ,zrobili zle ,ale to nieznaczy ze trzeba z nich robic odrazu bandytow ! puknijcie sie w glowe ludzie bo zachowujecie sie jak bezmyslny tlum ktory zlinczowal by czlowieka za wypadek .w jakim ja miescie zyje?MASAKRA
i kondolencje dla rodziny chlopca . jest mi przykro ze tak sie stalo . i lacze sie w bolu .
Znałam chłopca i znam jego rodzinę..Jest mi niezmiernie przykro..Szczere kondolencje..rozumiem postrzał..ale prosto w serce..?;(
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7791092,Osmioletni_Kuba_zginal_od_strzalu_z_wiatrowki.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!