Pan Krzysztof sprawił, że moje wesele było najwspanialszym przyjęciem, jego smak muzyczny i fantastyczny głos czyniły z niego wspaniałego prezentera, spoczywaj w pokoju.
Wielka szkoda, w życiu na oczy nie widziałem Krzyśka ...ale jego głos w radio... poezja....
kondolencje dla nalblizszych wieczny odpoczynek..... pozostajemy w smutku czy wiadomo kiedy pogrzeb?
Z głębokim żalem żegnam Krzysia Wiaderka długoletniego Dj-a z Piotrkowa Trybunalskiego Rodzinie składam wyrazy szczerego współczucia Jarek z rodziną
Moje najszczersze kondolencje.Bardzo szkoda Krzysia.Wspaniały człowiek!
Człowiek legenda, nieoceniony redaktor i prezenter...wielu uczyło się na jego talencie....nie trafi się już drugi tak fantastyczny człowiek z tak charyzmatycznym głosem...pozostanie pustka....niektórych nie da się zastąpić...[*][*][*]
Bardzo smutno... :( Pan Wiaderek był DJ-em na zakończeniu mojej szkoły dawno temu... Super głos, bardzo ciepły człowiek...
Bardzo dobry i ciepły człowiek szkoda niesamowicie P Krzyska ten głos jedyny w swoim rodzaju wyjatkowy. Spoczywaj w pokoju wiecznym amen:(((
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!