metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Czytelnik ~Czytelnik (Gość)19.02.2021 15:06

257% to jest mały pikuś. W ostatnich tygodniach na czujnikach na osiedlu Wyzwolenia przekroczenia były ponad 1000%! Sprawdźcie wskazania w mroźny dzień po 16.00, kiedy ludzie rozpalają w piecach. A później zdziwienie, że jest 3x więcej zgonów niż zachorowalność na covid wskazuje.

43

uuuu1 ~uuuu1 (Gość)19.02.2021 15:06

Program "Czyste Powietrze" to fikcja. Proszę dzwonić do UM i Sprawdzić. Nie ma żadnych pieniędzy na wymianę piców. A jeśli już są to dla właścicieli mieszkań a nie dla najemców. Wnioski można składać w łodzi i WFOŚ. Fundusz nieczynny. Pracuje zdalnie. Podane 2 numery telefonów i nikt nie odbiera, bo wiecznie zajęte. UM w Piotrkowie oczywiście nic nie wie i tak od roku.

80

test ~test (Gość)19.02.2021 15:19

Odpowiadając na zgłoszoną przez Pana Radnego interpelację informuję,
że działania mające na celu określenie jakości powietrza atmosferycznego
w Piotrkowie Trybunalskim prowadzone są w oparciu o wojewódzkie systemy oceny jakości powietrza, nadzorowane przez Wojewódzkie Inspektoraty Ochrony Środowiska i udostępnione w postaci monitoringu stałego na ogólnie dostępnych stronach internetowych WIOŚ. Na podstawie w/w komunikatów WIOŚ, Referat Zarządzania Kryzysowego i Obrony poprzez Biuro Prasowe podejmuje działania informacyjne dla mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego. Zgodnie z danymi uzyskanymi z Referatu Zarządzania Kryzysowego i Obrony w latach 2018-
styczeń 2021 w Piotrkowie Trybunalskim poziom alarmowy stężenia średniego
24-godzionnego nie został przekroczony, nie nastąpiło również przekroczenie poziomu informowania o ryzyku wystąpienia w/w poziomu.

31

gość_pikaczu ~gość_pikaczu (Gość)19.02.2021 15:47

Poza kadrem dziennikarze TVN palą ognisko

61

gość_inny ~gość_inny (Gość)19.02.2021 15:01

Chciałabym wymienić ogrzewanie węglowe na gazowe ale najzwyczajniej w świecie mnie na to nie stać!

60

gość_plaskoziemca ~gość_plaskoziemca (Gość)19.02.2021 15:56

Cała ta propaganda smogowa ma prowadzić do uzależnienia nas od paliw ktorę mogą mieć tzw korporacje, pellet robiony z drzewa tak, drzewo nie,

32

dfgdfg ~dfgdfg (Gość)19.02.2021 16:20

To jest najlepsze: jak kogoś zabiją, to policja ściga. Jak ktoś podpala - to policja ściga. Jak ktoś truje, wiadomo nawet, które rejony mają najwyższy współczynnik stężenia tego smogu to na co czeka policja? Truty jest każdy przecież.

45

uuuuu ~uuuuu (Gość)19.02.2021 14:33

za mało opon spalam

35

kb ~kb (Gość)19.02.2021 15:51

Wszystkie te programy rządowe to fikcja. Ja nie wiem czy doczekam się na dopłatę z programu mój prąd, bo nabór wniosków nie ruszył, a jak ruszy to nie wiadomo czy będą pieniądze, bo najpierw muszą wypłacić ludziom za 2020 rok. To samo czyste powietrze, termomodernizacja itp.

33

Kazik ~Kazik (Gość)19.02.2021 17:13

24

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat